otthon Magyarországon
Door: annemiekezorgdrager
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
08 Februari 2011 | Hongarije, Eger
08 Februari 2011 - 17:21
Elise:
Hi Annemieke,
wat een avonturen allemaal daar:)
Ik moest lachen om wat je zei over de mensen van het international office!!!
Wij (ik en mijn studiegenoot) zijn het helemaal met je eens!!!!
Succes & veel plezier daar nog!
Elise -
08 Februari 2011 - 18:47
Kathy:
Hoihoi,
Wat een avonturen allemaal! Ik hoop dat alle hongaren zo lief zijn als Gergoe's ouders, dan heb jij daar een prima tijd.
Hier alles goed.
Groetjes en kus!!!!!!!!!!!!!!!
mama -
08 Februari 2011 - 22:04
Josine:
hee miekje!
wat een tof verslag weer! fijn dat alles weer met school goed gekomen is..
ik stuur je snel eens een mailtje, want net als vroeger ipv brieven mailen! jippie hihi
veel plezier vanavond
xxx -
09 Februari 2011 - 20:41
Marjan:
hee annemieke!
wat fijn dat je het tof hebt! enjoy!
x -
10 Februari 2011 - 07:35
Frank:
Klinkt allemaal wel heel erg goed!! have fun daar!
10 Februari 2011 - 10:35
Merel:
Haa!!! Die speel toestellen hebben wij nog mee gespeeld toen ze nog uit mekaar lagen en her en der verspreid over het kasteel.. Ze hebben de boel blijkbaar opgeknapt, ziet er een stuk leuker uit dan toen wij er waren! -
13 Februari 2011 - 19:22
Oma Mieke,:
Lieve Annemieke,
Fijn om weer wat van je te zien, we leven met je mee. Heb je daar ook (net als in polen) zelfgemaakte whisky? Ben ik een keer helemaal hoteldebotel van geweest, maar lekker!!!! Pas wel op met al die vreemde drankjes, kun je best beroerd van worden. Hier spreekt iemand met ervaring moet je maar denken. Kus opa en oma. -
16 Februari 2011 - 12:33
Karen:
Hee Annemieke,
Leuk om je verhalen te lezen! Klinkt alsof je het goed naar je zin hebt! :) Veel plezier nog en laat je de zelfgestookte drank maar goed smaken ;) xx -
20 Februari 2011 - 13:57
Nynke:
Eindelijk lukt het om een paar foto's te bekijken... Eger is een erg mooie stad volgens mij!! Gaaf hoor, dat je daar een paar maanden mag wonen. Geniet ervan!