ünnepségek és pihentet - Reisverslag uit Eger, Hongarije van Annemieke Zorgdrager - WaarBenJij.nu ünnepségek és pihentet - Reisverslag uit Eger, Hongarije van Annemieke Zorgdrager - WaarBenJij.nu

ünnepségek és pihentet

Door: annemiekezorgdrager

Blijf op de hoogte en volg Annemieke

30 Januari 2011 | Hongarije, Eger

Gisteren lekker op stap geweest met een handjevol Erasmus studeten! Supergezellig! Na genoeg zelfgemaakte poolse limoenwodka van Johanna en bier in de La Isla en Excaliburclub terug naar de dormitry om wakker te worden met een kater :( Gelukkig kwam Luuk me al snel uit bed schoppen om eens een kijkje te nemen in de Hongaarse Thermal Baths hier in Eger. Oftewel een heel erg warm zwembad (in de sneeuw!) met bronwater (ofzo) hier uit de buurt. Het stonk tenminste ontzettend naar zwavel! Maar wel erg ontspannend!Maar na een halve week feestjes en leuke dingen doen (socialiseren staat nu eenmaal hoog op de agenda!) wordt het misschien wel weereens tijd om iets met school te gaan doen. Dus morgen maar even een studentID ritselen (ook fijn voor allerlei kortingen) en een bezoekje brengen aan de Ezerhazy Karoly Foiskola University!

• 30 Januari 2011 - 23:18

Liese:

Wouw...actieve blogger;-) Tof om te lezen dat je het al zo naar je zin hebt!!:-D Wordt alleen maar beter.. ;-) Ghehe
    Maar sneeuw zeg... Brrrr!! Erg koud daaro?? xx

• 30 Januari 2011 - 23:18

Liee:

Oh lame.. er staat gewoon boven je verhaal dat het -2 is;-) hahah **ookgoeiemorgen**

• 31 Januari 2011 - 15:13

Kathy:

Hoi, weet denk ik al wat ik fout deed, vergeten naam erboven te zetten. Dan komt de reactie dus niet over. Jammer van m'n leuke reactie, maar die hebben we nu al geskyped. Veel liefs XXX

• 31 Januari 2011 - 21:56

Arjanne:

Hey Nichtje
    wat leuk dat je een site hebt en zo leuk bij houdt,
    zo te lezen vermaak je je wel, wel spannend hoor!
    nou we blijven je volgen hier in het gooi.
    lieve groetjes je nichtje
    Arjanne

• 04 Februari 2011 - 15:09

Oma Mieke,:

Lieve Annemieke,
    Poosje niks gezien, je hebt het zeker druk met je inburgering. Hopelijk heb je het nog naar de zin. Zien we in het week-end weer wat? We denken aan je, kus van Opa en natuurlijk ook van mij, hoihoi, liefs oma.